Merchandise ShareCity

Pagina in lucru... 

Pentru inceput vom enumera cateva aspecte foarte importante:

Intreaga activitatea ShareCity este desfasurata in totalitate respectand termenii legali atat din punct de vedere juridic cat si fiscal. Societatea din spatele comunitatii ShareCity este, incepand cu 01.11.2019, sc HONEY MAP srl. Aceasta isi asuma atat licentierea cat si suportul oferit soferilor parteneri.

Incepand din 01.11.2019 toti soferii, membrii existenti ai ShareCity cat si cei noi, vor colabora cu aceasta comunitate doar in baza unui contract de angajare. Astfel toate taxe si impozitele vor fi platite la timp atat pentru angajator cat si pentru angajat, evitand astfel amezi primite din partea ANAF.

Oferim transparenta privind activitatea. In termenii unor clauze de confidentialitate vei primii din partea ShareCity toate datele ce tin de activitatea desfasurata de tine in calitatea de sofer angajat - fisa de venituri-cheltuieli, dovada platii taxelor catre stat, bonusuri punctuale in functie de performanta.

Intra in comunitatea ShareCity

uber

si bucurate de:
Suport 24/7 si produse speciale pentru masina si clientii tai;
Workshop-uri periodice cu intreaga comunitate;
Toate obligatiile fiscale achitate;

Ce implica sa fi sofer pe una dintre platformele de ride-hailing

Ride-hailing este atunci cand o persoana (sau grup de persoane) angajeaza un conducator auto personal pentru a o duce exact in locul in care are nevoie sa mearga. Vehiculul nu este impartit cu nici un alt pasager, nici nu face mai multe opriri, decat atunci cand i se solicita acest lucru de catre cel ce l-a angajat.

Platformele de ride-heiling, precum Uber, Bolt, Yango, Clever Go etc., lucreaza doar cu entitati juridice fiscalizabile precum PFA sau SRL. In aceasta situatie exista doar doua pisibilitati: iti infiintezi o astfel de entitate juridica sau te inscrii ca sofer partener la unul din partenerii acestora.

Ca orice alta activitate desfasurata pe teritoriul tari, activitatea de ride-heiling este si ea reglementata ca fiind transport alternativ cu autoturism si conducator auto. Detalii in "Ordonanta de urgenta nr. 49/2019 privind activitatile de transport alternativ cu autoturism si conducator auto".

In situatia in care alegi sa te inregistrezi ca persoana juridica trebuie sa ai in vedere ca vei avea si alte responsabilitati in plus, pe langa cea de sofer; vei avea nevoie de licente, copii conforme, drumuri care ANAF, etc.

ShareCity reprezinta alternativa. Astfel, devenind membru al comunitatii te poti concentra exclusiv asupra soferiei, fara sa mai ai grija depunerii actelor catre Administratia fiscala, plata taxelor si impozitelor.

Nici noi nu ne permitem sa facem munca voluntara, comisionul perceput de ShareCity este mentionat aici. In cuantumul acestuia vor fi incluse si asistenta 24/7, contabilitate, workshop-uri, party-friends;

checked style="margin:0px;">

checked style="margin:0px">